IMPACTUL CAMPANIEI
Campania Eroii FAST are misiunea de a face o mare diferență în ceea ce privește conștientizarea simptomelor accidentului vascular cerebral în familiile noastre. Cum celebrăm impactul pe care proiectul în are în jurul lumii.
FUNCȚIONEAZĂ CU ADEVĂRAT!
Campania a fost implementată cu succes în numeroase școli de pe mapamond. Cercetările ulterioare au arătat că informațiile au fost transmise cu succes de la copii către familiile lor.
% ÎNAINTE de implementare
% DUPĂ implementare
38%
85%
Cunoașterea celor 3 simptome ale accidentului vascular cerebral
40%
100%
Cunoașterea numărului de telefon pentru ambulanță
Imaginați-vă că implementați această campanie în școala dvs. și are un impact similar. Dacă o rudă a unuia dintre copiii de la școală are un AVC, imaginați-vă ce diferență face efortul dvs.
Accidentele vasculare cerebrale fură vieți; haideți să le oferim copiilor noștri puterea de a face diferența.
CERCETARE ULTERIOARĂ ÎN ȘCOLILE DIN GRECIA
POVEȘTI SALVATOARE DE VIEȚI
Mai jos sunt povestiri din viața reală care arată impactul potențial de salvare a vieții al campaniei Eroii FAST .
POVEȘTI SALVATOARE DE VIEȚI
Mai jos sunt povestiri din viața reală care arată impactul potențial de salvare a vieții al campaniei Eroii FAST .
-
+
Olga Tserklevich

Olga și-a salvat bunica, Svitlana, după ce a observat cele trei simptome principale ale accidentului vascular cerebral, față căzută, brațe fără putere și vorbire neclară, în timp ce petrecea timp cu ea. Olga le-a recunoscut imediat datorită campaniei Eroii FAST și și-a alertat părinții. A fost chemată o ambulanță și datorită acțiunii rapide a Olgăi, bunica ei a fost destul de bine pentru a se întoarce acasă după șase zile.

-
+
Samko & Petko Brnak

Samko și Petko locuiesc cu bunica lor și au observat că nu își poate mișca o parte a corpului. Datorită campaniei Eroii FAST, amândoi au alergat imediat la părinții lor, care au sunat serviciile de urgență care i-au salvat viața.

-
+
Emka Horvathová

Emka s-a născut cu o ușoară dizabilitate intelectuală, dar nu s-a lăsat afectată de aceasta atunci când și-a salvat viața bunicului. Emka a observat că bunicul ei nu putea răspunde la conversație și avea gura strâmbă, așa că i-a spus imediat bunicii sale că trebuie chemat un medic. Acest lucru a dus la salvarea vieții bunicului ei, totul datorită ceea ce a învățat în cadrul campaniei Eroii FAST .

-
+
Darya Kovtun

Darya a iubit să învețe despre campania Eroii FAST și a răspândit cunoștințele în întreagul sat. Când bunica lui Darya s-a îmbolnăvit, Darya a sunat la o ambulanță pentru că știa acest număr pe de rost, datorită Eroilor FAST. Din fericire, bunica lui Darya nu a suferit un accident vascular cerebral, dar s-a descoperit că avea tensiune arterială mare.

-
+
Ninka Ivančíková

După ce a participat la programul Eroii FAST la școală, Ninka i-a învățat pe bunica sa despre accident vascular cerebral și simptomele acestuia, și ce să facă în cazul în care se confruntă cu această urgență. Bunica lui Ninka a lipit un afiș FAST pe frigiderul ei. Datorită acestui afiș de la Ninka, bunica ei și-a salvat viața bunicului când acesta a suferit un accident vascular cerebral.

-
+
Angelos Sidiropoulos

Angelos și familia sa sărbătoreau Anul Nou când bunicul său a început să prezinte simptome de accident vascular cerebral. Angelos a recunoscut imediat ce se întâmplă și a alergat la mama sa să sune la 112, așa cum învățase în cadrul programului Eroii FAST.

-
+
Teodor Oprea Mihail

Teodor și-a salvat viața bunicii după ce și-a dat seama că aceasta avea un accident vascular cerebral. Teodor a observat că bunica lui nu putea vorbi corect și că îi cădea fața. El a sunat imediat la 112 așa cum învățase de la FAST Heroes, ceea ce în cele din urmă i-a salvat viața.

-
+
César Castro Montero

La doi ani după participarea la campania FAST Heroes, César a observat că vorbirea bunicii sale începea să devină neclară și că fața îi era încrețită. A sunat imediat la 112 și a anunțat serviciile de urgență cu privire la starea bunicii sale. Datorită acțiunilor sale rapide, César i-a salvat viața bunicii sale.

-
+
Alexandra Csuporiová

Alexandra și-a transformat cunoștințele în acțiune după ce a observat că bunica sa mumifica atât de mult cuvintele încât Alexandra avea dificultăți în a înțelege ce spunea. Datorită cunoștințelor Alexandrei, a sunat imediat la 112 și a informat ambulanța despre ce i se întâmplă bunicii sale.

-
+
Konstantinos Nikakis

Konstantinos era cu bunicul său când a observat că acesta prezenta cele trei simptome ale accidentului vascular cerebral și a alergat la bunica sa să ajute. Recunoașterea imediată a simptomelor bunicului său datorită campaniei Eroii FAST i-a salvat în cele din urmă viața.

-
+
Daria Boboșilă

Daria este luată de la școală de către o persoană în vârstă și, într-o zi, a observat că doamna nu se simțea bine. Daria a observat că bona ei nu vorbea corect și a început să se gândească la cunoștințele pe care le-a învățat despre Eroii FAST la școală. I-a spus bonei să meargă la doctor. În mod fericit, nu suferea de un accident vascular cerebral, ci de tensiune arterială ridicată.

-
+
Benedek Bor

Benedek a folosit ceea ce a învățat în programul Eroii FAST pentru a ajuta o doamnă rănită pe marginea drumului. El a îndemnat-o pe mama lui să apeleze numărul de urgență pentru a-i oferi doamnei ajutorul de care avea nevoie și a fost lăudat de echipa de ambulanță pentru curajul său.

-
+
Agnieszka Puk

Agnieska, a cărei tată a suferit un accident vascular cerebral și a trecut trist, a împărtășit cunoștințele sale despre campania Eroii FAST cu prietena sa. Într-o zi, Agnieska a primit un mesaj de la aceeași prietenă care a spus că este extrem de recunoscătoare că au avut conversația despre accidentul vascular cerebral, deoarece aceasta i-a salvat viața soțului ei.

Română
Moldova
Română
Moldova
Implicit
Argentina
Brazilia
Bulgaria
Canada
Chile
Columbia
Croația
Republica Cehă
Ecuador
Georgia
Germania
Grecia
Ungaria
Islanda
Italia
Kazahstan (rusă)
Kazahstan (kazahă)
Kârgâzstan
Lituania
Letonia
Malaysia
Peru
Polonia
Portugalia
România
Singapore
Slovacia
Africa de Sud
Spania (Spaniolă)
Spania (Catalană)
Taiwan, Provincie a Chinei
Emiratele Arabe Unite
Regatul Unit
Ucraina
Uzbekistan
Statele Unite
X
DESPRE

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU EROII

CAMPANIE ÎN ACȚIUNE 

COMUNITATE

SOCIAL
<
ÎNCĂRCARE ÎN CURS
Închidere
Clic pentru redare
Închidere
ARTICOL CUMPĂRAT!
NU AI SUFICIENTE MONEDE!
NU AI SUFICIENTE DIAMANTE!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software